Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Φόρμα υποβολής υποψηφιοτήτων για νέο Δ.Σ.

Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιτωλοακαρνανίας, η οποία πραγματο- ποιήθηκε στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας την Πέμπτη 27-10-2016, μετά από πρόσκληση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Συνδέσμου, αποφάσισε ομόφωνα την διεξαγωγή εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου, τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέ σμου. Η εκλογική διαδικασία ορίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, στα γρα- φεία της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας (Διαλέττη 7, 1ος όροφος) και να διαρκέσει από 6 έως 9 μ.μ.
Προς τούτο η Γενική Συνέλευση εξέλεξε τριμελή Εφορευτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από
α) την Αικατερίνη Παναγιωτοπούλου, β) τον Χαράλαμπο Κούρτη και γ) τον Ανδρέα Ταρναρά, με αρμοδιότητα την επικαιροποίηση του καταλόγου μελών του Συνδέσμου και τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.
Η Εφορευτική Επιτροπή:
1) Καλεί τους συναδέλφους φιλολόγους (κατόχους πτυχίου φιλολογικών σχολών του εσω- τερικού ή νόμιμα αναγνωρισμένο αντίστοιχων σχολών του εξωτερικού) που διαμένουν ή εργάζονται στην Αιτωλοακαρνανία να εγγραφούν στον Σύνδεσμο και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία της 27ης Νοεμβρίου.
2) Ορίζει ότι η εγγραφή νέων μελών στον Σύνδεσμο προβλέπεται να διεξαχθεί με τις εξής προϋποθέσεις: α) Για τους συναδέλφους που ήδη υπηρετούν στη δημόσια και ιδιωτική δευτεροβάθ- μια εκπαίδευση αρκεί η αναγραφή του ονόματός τους στις επίσημες καταστάσεις της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας. β) Για τους υπόλοιπους συναδέλφους απαιτείται προσκόμιση φωτοαντιγράφου του πτυχίου τους. γ) Εγγραφές νέων μελών θα πραγματοποιούνται από τα μέλη της Προσωρινής Διοι- κούσας Επιτροπής καθώς και από την Εφορευτική Επιτροπή, έως και την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας. δ) Η ετήσια οικονομική συνδρομή ορίζεται στο ποσό των πέντε (5) ευρώ, η τακτοποίη- ση της οποίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εκλογική δια- δικασία.
3) Καλεί τα ενδιαφερόμενα μέλη του Συλλόγου (αφού ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγρα- φής) να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, έως και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. Η κατά- θεση των υποψηφιοτήτων θα γίνεται με συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρ- μας, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα  http://filologoiaitoloakarnania.blogspot.gr/.Από κοινού τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και της Προσωρινής Διοικούσας Επιτρο- πής καλούμε τους συναδέλφους να προσέλθουν αθρόοι και να πλαισιώσουν τον Σύνδεσμο, ιδι- αίτερα τώρα που οι καιροί είναι δυσμενείς για τις ανθρωπιστικές σπουδές στη χώρα μας.

Η Εφορευτική Επιτροπή

 Αικ. Παναγιωτοπούλου
 Χ. Κούρτης
 Α. Ταρναράς

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
 Ε. Αδάμης Ειρ. Γιοπάνου  Π. Κόκκαλη Θ. Κοτρολού Β. Κουρελή Χ. Ταμπάκης Η. Υφαντής

ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου